Nicole Plas

Nicole Plas is dagvoorzitter en (tafel)gastspreker op (zorg gerelateerde) congressen en evenementen. Met een achtergrond in de marketing en communicatie en ervaring in de zorgsector als professional én eindgebruiker is geen onderwerp haar onbekend. Van de implementatie van digitale innovaties tot aan leiderschap in de zorg. Deze kennis is een groot voordeel om nóg beter de stem van het publiek te kunnen zijn.
Nicole Plas is dagvoorzitter, Chief Patient Officer en Zorgspreker

Topics waar Nicole Plas over spreekt

Dagvoorzitter | Chief Patiënt Officer | Zorgprofessional

“Als dagvoorzitter acteer ik graag interactief en verbindend, warm waar mogelijk, zakelijk waar nodig. De vraag is leidend en de inhoud bepalend”

Nicole Plas is flexibel, ontwerpt actief mee aan de bijeenkomst, houdt een blik op de inhoud én op de deelnemers. Ze betrekt de toehoorders graag interactief bij het onderwerp. Haar stijl laat zich het best omschrijven als charmant met een vleugje humor dwars de scherpte met respect als kader.

Graag is Nicole selectief in de aan te nemen opdrachten om zodoende de kwaliteit te leveren waar ze voor staat. Eén van de doelen van de bijeenkomst of het evenement moet zijn dat toehoorders actief betrokken worden en er ruimte is om op het snijvlak van comfortabel en kritisch te opereren. Onderwerpen die haar raken zijn Zorg, Maatschappij en Gezondheid. Samen met u als opdrachtgever optimaliseert zij de sfeer en beleving voor uw gasten en sprekers.

Nicole Plas boeken als dagvoorzitter

Nicole is uitstekend in te zetten als begeleider van een gesprek, bijvoorbeeld in de rol van dagvoorzitter. Nicole boeken? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in