Over ons

Omdat het om de inhoud gaat.

Zorgsprekers is een uniek sprekersbureau, diepgeworteld in de zorg. Onze specialisatie? Het boeken en bemiddelen van sprekers, dagvoorzitters en moderators op basis van één factor: een unieke connectie met de zorg.

Boeken via Zorgsprekers maakt het mogelijk om in te spelen op actuele (zorg)onderwerpen als AI, Digitale Zorg, eHealth, Zorginnovatie, Big Data, Leadership en Preventie.

0
Zorgsprekers
0
(Zorg)topics
0
Sinds

Breed aanbod

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot voormalig politici en topmanagers uit de zorg: De Zorgsprekers heeft een breed aanbod van inspirerende sprekers, dagvoorzitters en moderators. Iedere spreker is een autoriteit binnen zijn of haar vakgebied en brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek.

Erik Scherder en Christiaan Vermaas op het podium

Zorgsprekers:
Patients included!

Ook hecht Zorgsprekers veel waarde aan ervaringsdeskundigen en patiëntsprekers: Zorgsprekers die zelf hebben meegemaakt hoe het is om zorg nodig te hebben, te krijgen of om zorg te (moeten) verlenen aan een dierbare. Onder andere auteur Heleen van Royen en topsprekers als Jaap Bressers, Anne Kien en Loes Heijmans-Beek behoren tot deze groep.

Op zoek naar een Zorgspreker of zelf een Zorgspreker worden?

Sprekers gezocht? Wij helpen je graag een inspirerende spreker te vinden die jouw verhaal het beste overbrengt.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in
Ons website maakt gebruik van Cookies.