Opdrachtgevers

Samen geven wij de zorg een podium.

Wij zijn trots op onze Zorgsprekers, maar natuurlijk ook op de opdrachtgevers die zorgen dat alle verhalen worden gehoord. Wij krijgen dagelijks aanvragen vanuit alle windrichtingen, binnen én buiten de zorg. Benieuwd welke partijen zoal één of meerdere Zorgsprekers hebben geboekt? Hieronder een greep:

Meer dan alleen sprekers

Bij Zorgsprekers kan je niet alleen terecht voor sprekers, maar ook voor deskundige dagvoorzitters, moderators en voice-overs. Daarnaast zijn diverse Zorgsprekers ook te boeken voor workshops, trainingen en (persoonlijke) coaching sessies. Zowel online als offline.

Bij Zorgsprekers hebben we sprekers

Sprekers

Op zoek naar een patiëntspreker, een zorgexpert of een ervaringsdeskundige? Bij Zorgsprekers heb je ruime keus.

Dagvoorzitters

Niet alleen voor sprekers kun je bij ons terecht, ook als je zoekt naar een ervaren dagvoorzitter kun je bij ons terecht.

Bij Zorgsprekers hebben we moderators

Moderator

Heb je een gespreksleider nodig, of iemand die een paneldiscussie kan leiden? Ook dan ben je bij Zorgsprekers aan het juiste adres!

Ben je bezig om zelf een event te plannen?

Sprekers gezocht? Wij helpen je graag een inspirerende spreker te vinden die jouw verhaal het beste overbrengt.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in