Efraïm Hart

Efraïm Hart is arts met aandachtsgebied menopauze/overgang en adviseur medische opleidingen bij het OLVG, politiek actief binnen de ChristenUnie op zorgthema’s én promovendus aan de Vrije Universiteit, waar hij promoveert op het thema activisme in de zorg. Als spreker vertelt Efraïm over zijn promotieonderzoek naar activisme en over het belang van activistische competenties voor effectieve verandering.
Efraim Hart is arts, onderzoeker, politicus en Zorgspreker

Efraim Hart is arts, onderzoeker en politicus. Zijn promotie onderzoek gaat over activisme in de gezondheidszorg. Hij adviseert onder andere artsenteams en opleidingen hun werk beter te doen en binnen de ChristenUnie adviseert hij op het thema preventie.  Efraim verwijst vaak naar een citaat van Albert Einstein “Degenen die het voorrecht hebben om te weten, hebben de plicht om te handelen”.  Hij etaleert hiermee een brede blik op de rol van de arts. In zijn presentatie neemt hij de toehoorders mee in zijn onderzoek naar activisme in de gezondheidszorg en inspireert om tot actie over te gaan.

Efraïm Hart bij Andries

Efraïm is in groeiende mate zowel offline als online terug te vinden om mensen mee te nemen in zijn brede blik op de rol van het vak arts. Ben je benieuwd? Bekijk dan het interview van Efraïm in het programma Andries.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in