Filip de Groeve

Keynote spreker Filip De Groeve is al 20 jaar actief in marketing. De vele onderzoeken, interviews en gesprekken die vooraf zijn gegaan aan het ontwikkelen van campagnes hebben hem naar het podium geleid. Over de hele wereld mocht Filip gedurende meer dan 13 jaar honderden vrouwen spreken over hun zwangerschapsreis of eerste maanden als kersverse moeder. Tegenwoordig gaat hij voor Coloplast dagelijks in gesprek met Nederlanders die last hebben van intieme gezondheidsproblemen. Welke doelgroep hij ook spreekt, ze hebben steeds last van taboes. Tijd om daar iets aan te doen!
Filip de Groeve is van huis uit apotheker, marketing director en Zorgspreker

Topics waar Filip de Groeve over spreekt

Spreker over taboes en inclusie / Marketing Director Coloplast / Apotheker

Filip de Groeve werd geboren in Aalst (België) en studeerde af als apotheker, maar werd al vroeg in zijn carrière verliefd op marketing. Als marketeer en people manager voor farmaceutische firma’s mocht ie tal van consumer campagnes opzetten. Filip verliet met zijn gezin België en verhuisde naar Turkije, Duitsland en uiteindelijk Nederland. In zijn internationale loopbaan zijn vooral de vele gesprekken over “zwangerschap en vrouw zijn” in Iran, Rusland, Turkije en Kenya bijgebleven.

TaBOOH

In zijn wervelende keynote ‘taBOOH’ neemt Filip je mee op een reis door veelvoorkomende taboes aan de hand van humor en bizarre feiten. Hij overhandigt je drie sleutelwoorden en de perfecte gespreksstarters om taboes te doorbreken. Wees voorbereid, want na deze keynote zal geen taboegesprek nog hetzelfde zijn.

Topics Filip de Groeve

Op de werkvloer leven nog veel taboes die vooral vrouwen benadelen: menstruatie, menopauze, loon, … In de maatschappij zorgen medische taboes zoals incontinentie en een stoma voor onnodig veel schaamte. Filip wil van zijn publiek taboestrijders maken door praktische tips mee te geven, maar ook door de perfecte gespreksstarters mee te geven. En praten is nodig! Immers: “taboes blijven leven, als je ze doodzwijgt!”

Heb je interesse om Filip de Groeve te boeken voor jouw bijeenkomst of event? Stuur een berichtje naar jesse@zorgsprekers.nl!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in