Swetlana Westermeijer

Swetlana Westermeijer is spreker, coach en communicatie expert. In haar eigen onderneming mixt zij levenservaring, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching samen tot een cocktail van inspiratie en verbinding. Haar missie is om mensen te raken met haar verhaal waarin ‘jezelf op nummer 1 zetten’ centraal staat. Een uitdaging voor vele moeders, mantelzorgers en medewerkers in de zorgwereld.
Swetlana Westermeijer is spreker, coach, inspirator, verbinden en ervaringsdeskundige kindzorg. Ook is zij Zorgspreker.

Spreker | Coach | Inspirator | Verbinder | Ervaringsdeskundige

Stop met zorgen

Swetlana Westermeijer spreekt over haar innerlijke strijd als moeder van een zorgintensief kind. In 2008 krijgt haar toen tweejarige gezonde dochter uit het niets een lawine van epileptische aanvallen. Binnen enkele maanden stopt ze met praten en raakt ze zwaar verstandelijk beperkt. Voor Swetlana komt alles tot stilstand: carrière, relatie, sociale leven en tijd voor haarzelf.

Na 29.000 epileptische aanvallen gooit Swetlana het roer om. Ze maakt een aantal levens- veranderende keuzes. In haar lezing vertelt ze over het loslaten van het moeder-ego, grenzen aan de zorg en regie pakken over je leven.

Professionele achtergrond

Swetlana heeft meer dan 25 jaar ervaring in de profit en non profit sector als communicatie expert. In haar huidige onderneming zet zij zich naast het spreken ook in als coach voor ouders die vastlopen in de zorg voor hun kind. Daarnaast begeleidt ze mensen op het werk in talentontwikkeling.

Prikkelende spreker

Swetlana is een energieke en krachtige spreker die graag deelt over haar persoonlijke ontwikkeling die ze doormaakte door de intensieve zorg voor haar dochter. Ze daagt uit en prikkelt om mensen anders te laten kijken naar hun situatie. Dit doet ze met een combinatie van een energiek verhaal, maar ook door het publiek te betrekken bij het onderwerp en de interactie op te zoeken.

Mogelijke onderwerpen van Swetlana Westermeijer

  • Persoonlijk leiderschap
  • Zorg (voor jezelf)
  • Positiviteit
  • Zorgintensief kind
  • Moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Omgaan met tegenslag
  • Epilepsie

Blijf op de hoogte van Swetlana via haar LinkedIn of Instagram

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in