Bart-Jan Verhoeff

Bart-Jan Verhoeff is internist-nefroloog en CMIO in Ziekenhuis St Jansdal. Bart-Jan is als CMIO sinds 2016 betrokken bij innovatie en optimalisatie van digitale zorgprocessen. Zijn ervaringen deelt hij als bestuurslid van het landelijk CMIO-netwerk. In die rol is hij betrokken bij diverse landelijke gremia die zich bezighouden met digitale standaarden en digitalisering van zorg.
Bart-Jan Verhoeff is internist-nefroloog en CMIO bij het St Jansdal ziekenhuis, expert op het gebied van AI en datagedreven zorg. Boek Bart-Jan via Zorgsprekers!

Topics waar Bart-Jan Verhoeff over spreekt

Arts, specialisatie Internist-Nefroloog | Digital Health | CMIO

AI expert

Sinds enkele jaren houdt Bart-Jan Verhoeff zich bezig met datagedreven zorg en kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie belooft de zorg vele voordelen op te leveren maar kent ook risico’s. Zijn ervaringen en leerpunten deelde hij op zijn blog dokter.ai. Bart-Jan is onder andere bij NEN en VWS betrokken bij het opstellen van normen en richtlijnen voor ontwikkeling van kunstmatige intelligentie.

Oprichter

Recent richtte Bart-Jan met de Stichting Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) het Expertisecentrum Zorgalgoritmen op. Het Expertisecentrum stelt zich ten doel zorginstellingen kosteneffectief te voorzien van datagedreven oplossingen voor klinische en logistieke problemen in de zorg.

Spreker en docent

Bart-Jan Verhoeff spreekt regelmatig in ziekenhuizen en op congressen en is als gastdocent betrokken bij diverse opleidingen en masterclasses onder andere in de TUe en TIAS. Zijn presenteerstijl kenmerkt zich door energie en overtuigingskracht. Hij weet als geen ander op een inspirerende manier te benadrukken, dat het eigenaarschap van digitalisering bij de professional ligt. Daarnaast weet hij de complexiteit van voorspellende algoritmen eenvoudig en in lekentermen uit te leggen en inspireert hij zijn luisteraars zelf tot handelen over te gaan.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in