Ruud Koolen

Ruud Koolen is Director van Dutch Health Hub. Voorheen was hij lange tijd hoofdredacteur van Skipr, een crossmediaal communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Ook is hij in het verleden actief geweest als TV-host bij RTL en als hoofdredacteur bij Zorgvisie, een crossmediaal platform voor o.a. nieuws, achtergronden en evenementen gerelateerd aan de zorg.
Ruud Koolen is dagvoorzitter en spreker bij Zorgsprekers

Topics waar Ruud Koolen over spreekt

Dagvoorzitter | Moderator | Director, Dutch Health Hub

Ruud Koolen is via De Zorgsprekers te boeken als dagvoorzitter en moderator, gezien zijn brede ervaringen binnen het werkveld en de kwaliteit om een discussie of gesprek naar een hoger niveau te tillen.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in