Tom van 't Hek

Met ruim 20 jaar ervaring als spreker en dagvoorzitter is Tom van ’t Hek één van de meest ervaren Zorgsprekers. Dit begint bij zijn studie geneeskunde, die hij na het afronden van de middelbare school startte. Na deze studie heeft hij zich gespecialiseerd tot huisarts, een rol waarbinnen hij vijf jaar actief is geweest. Tom biedt een zeer diverse en omvangrijke hoeveelheid ervaring mee naar het podium, en kan moeiteloos binnen én buiten de zorg worden ingezet.
Tom van 't Hek is de meest ervaren dagvoorzitter in de line-up van Zorgsprekers. Hij brengt 20 jaar ervaring vanuit zijn voormalige functies als huisarts, topsporter, commentator, radiohost en spreker naar het podium.

Topics waar Tom van ’t Hek over spreekt

Spreker, dagvoorzitter | Voormalig tophockeyer, bondscoach, huisarts

Tom van ’t Hek: Tophockey en bondscoach

Parallel aan zijn periode binnen de zorg is Tom van ’t Hek lange tijd actief geweest binnen de hoogste regionen van de hockeysport. Van 1976 tot 1992 kwam hij 221 maal uit voor het Nederlands elftal, waarmee hij tweemaal Europees en eenmaal Wereldkampioen werd. Daarna is hij zes jaar actief geweest als bondscoach van de Nederlandse hockeyvrouwen, wat leidde tot 2 Europese titels, zilver op het WK en tweemaal Olympisch brons.

Ervaring binnen de mediawereld

Een significant deel van Tom’s ervaring komt ook uit zijn werk binnen de mediawereld, waar hij bij elkaar 25 jaar actief is. Zo is hij bijvoorbeeld twintig jaar werkzaam geweest bij NOS, met een nadruk op sportprogramma’s als Langs de Lijn en Radio Tour. Daarna heeft hij een kleine 4 jaar het ochtendnieuwsprogramma bij BNR gepresenteerd. Op dit moment is hij terug bij NOS, binnen de functie van presentator van sport/nieuwsprogramma’s.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in