Jesper Rijpma

Jesper Rijpma is ruim tien jaar actief op het snijvlak van de politiek en de zorg. Via de Haagse arena, waar hij als belangenbehartiger voor de artsenfederatie (KNMG) en later de ziekenhuizen (NVZ) rondliep, belandde hij in Máxima MC, een topklinisch ziekenhuis in Brabant, waar hij sinds twee jaar werkzaam is als hoofd communicatie. 
Jesper Rijpma Zorgsprekers

Topics waar Jesper Rijpma over spreekt

“Wij zijn zeer te spreken over het geboden dagvoorzitterschap tijdens onze visiedag. Het was een mooie en vruchtbare bijeenkomt, mede dankzij de juiste begeleiding vanuit Jesper.”

– Manager langdurige zorg en behandeling, tanteLouise

Ervaren dagvoorzitter

Naast zijn werkzaamheden in de politiek en de zorg rolde hij in het vak van dagvoorzitter toen hij actief was in de gemeenteraad van Utrecht. De afgelopen zeven jaar heeft hij een grote variëteit aan opdrachtgevers gehad, van ministeries tot pensioenfondsen en van zorginstellingen tot grote ondernemingen. De afgelopen anderhalf jaar heeft Jesper ook de switch gemaakt naar digitaal en veel ervaring opgedaan met het leiden van digitale bijeenkomsten.

Op het podium

Jesper staat met een frisse blik op het podium en weet met scherpte de hakken uit het zand te halen. Opdrachtgevers prijzen hem dan ook om zijn vlotte presentatie, flexibiliteit en inhoudelijke kennis. Vanaf de voorbereiding denkt hij ook graag mee over de opzet en invulling van de bijeenkomst, zodat het maximale resultaat behaald kan worden.

Onderwerpen Jesper Rijpma

Jesper Rijpma is inzetbaar als dagvoorzitter en debatleider, maar is tevens een bevlogen spreker over:

  • Spreken in het openbaar: hoe presenteer en pitch je overtuigend, met impact?
  • Belangenbehartiging: hoe zorg ik dat mijn belang op het juiste moment, bij de juiste persoon op de juiste plek bekend wordt?

Jesper spreekt zowel in het Nederlands en het Engels.

 

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in