Jacobine Geel

In het verleden studeerde Jacobine theologie aan de Vrije Universiteit. Ze combineert haar werk als NCRV-presentator (o.a. Schepper & Co en Jacobine op zondag) met bestuurlijke en maatschappelijke functies. Zo was ze voorzitter van het Burgerforum Kiesstelsel (2006/7) en onafhankelijk voorzitter van de commissie Nieuwe Woorden, Nieuwe Beelden van het CDA (2011/12).
Jacobine Geel, bestuursvoorzitter GGZ Nederland

Topics waar Jacobine Geel over spreekt

Dagvoorzitter | Moderator | Bestuursvoorzitter GGZ Nederland

Ervaring Jacobine Geel

Sinds 2013 is Jacobine Geel bestuursvoorzitter van GGZ Nederland, de brancheorganisatie van de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is zij voorzitter van Oikocredit Nederland (een beleggingsfonds voor microfinanciering), lid raad van toezicht UnieNvz en vice-voorzitter van de raad van toezicht van CPS.

Jacobine Geel is via De Zorgsprekers te boeken als dagvoorzitter en/of moderator. Haar rijke ervaring binnen het presentatievak gecombineerd met haar kwaliteit om tot de kern van een discussie te komen maakt haar een aanwinst bij vrijwel elk evenement, binnen én buiten de zorg.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in