Inge Diepman

Als kind wilde ze arts worden, maar ze maakte carrière als radio- en tv-presentator. Toch liet de medische sector, en dan met name het vakgebied nascholing haar niet los. Niet verwonderlijk dat ze zich als een vis in het water voelt als presentator van OncologieTV en HematologieTV waarvoor ze nascholingen presenteert en journaals maakt vanaf congressen in het buitenland.
Inge Diepman Zorgsprekers

Topics waar Inge Diepman over spreekt

Dagvoorzitter | Moderator | Specialist nascholing voor medische professionals

Nascholing en onderwerpen Inge Diepman

Ook op andere gebieden als astma en COPD, reumatische artritis, cardiologie, diabetes, ADHD, palliatieve zorg en pijnbestrijding heeft Inge Diepman in samenwerking met anderen nascholingen gemaakt voor medische professionals. Hierdoor kan ze op uiteenlopende gelegenheden inspireren, zowel binnen als buiten de zorgsector.

Een succesvol congres

Het succes van een congres wordt bepaald door een goede voorbereiding en een goede sfeer. De juiste vragen stellen is niet alleen van cruciaal belang tíjdens een bijeenkomst, maar ook in de aanloop naar een conferentie. Inge is als rasechte interviewer en scherpe analyticus in staat om gedurende het voorbereidende traject de juiste invulling te geven aan een programma, om vervolgens als presentator die voorbereiding in een goede sfeer tot zijn recht te laten komen.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in