Vincent Wiersma

Vincent Wiersma is specialist op het gebied van Value Based Health Care, een onderwerp dat de afgelopen jaren zeer snel aan relevantie heeft gewonnen binnen de gezondheidszorg. Na zijn bachelor Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en een jaar onderzoek in het AMC volgde Vincent Wiersma de masterstudie Science & Business Management aan de Universiteit Utrecht. Deze studie gaf hem de mogelijkheid zijn interesses in zowel de medische wereld als het bedrijfsleven te combineren.
Vincent Wiersma: Specialist Value Based Health Care en Zorgspreker

Spreker | Value-Based Health Care | The Decision Group

The Decision Group: Value Based Health Care (VBHC)

In 2014 begon Vincent Wiersma bij The Decision Group, waar hij direct in aanraking kwam met Value Based Health Care. Sinds 2016 is hij consultant bij The Decision Group en heeft hij veel ervaring in het begeleiden van VBHC implementatietrajecten binnen zorginstellingen en coaching van medische teams. Hij spendeert veel van zijn tijd aan educatie in VBHC, waar hij zowel introducties op het onderwerp geeft als specifieke onderwerpen binnen VBHC behandelt. Ook geeft hij trainingen en masterclasses om een eerste stap te maken met VBHC. De afgelopen jaren heeft hij educatie verzorgd bij ziekenhuizen, industrie/farma, patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars, huisartsen en andere belanghebbenden in de gezondheidszorg.

Vincent Wiersma: Drijfveren

Zijn drijfveer voor het geven van educatie in Value Based Health Care is om ervoor te zorgen dat men binnen de gezondheidszorg in kansen blijft denken, in plaats van in problemen of obstakels. Het onderliggende doel voor Vincent is om de focus weer te leggen waar hij hoort: bij de patiënt.

Boek Vincent Wiersma via De Zorgsprekers voor evenementen binnen èn buiten de zorg, voor een inhoudelijk sterk verhaal met relevantie!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in