Saskia van Witzenburg

Saskia van Witzenburg is verpleegkundige, zorgmanager, coach en blogger met als missie de gezondheidszorg te willen verbeteren. Zij schrijft dagelijks op social media en wekelijks een nieuwe blog. In haar ogen is het tijd voor verbetering in de zorg, want als we doorgaan op de huidige voet, hebben we straks een zeer groot probleem rondom de personele uitstroom. Als klein meisje wilde Saskia al verpleegkundige worden en nu heeft ze ruim 20 jaar ervaring in de zorg, van verpleegkundige aan bed, tot gesprekspartner van de directie en bestuurders. Ze is opgeleid als HBO-verpleegkundige, wijkverpleegkundige, oncologieverpleegkundige, zorgmanager en (team)coach.
Saskia van Witzenburg is verpleegkundige, coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en Zorgspreker

Topics waar Saskia van Witzenburg over spreekt

Verpleegkundige | Ondernemer | Coach | Verbinder | Blogger | Spreker

Persoonlijk leiderschap

Saskia is een aanjager van persoonlijk leiderschap onder zorgprofessionals. Durven opkomen voor je eigen wensen om de zorg te kunnen verbeteren en zo met elkaar het gesprek aan te durven gaan. Vanuit positiviteit de verbinding opzoeken in plaats naar elkaar wijzen. Amplitie is waar het om draait.

Positief en energiek

Door haar positieve en energieke uitstraling neemt Saskia snel groepen mee in haar enthousiasme. Ze kan goed luisteren, durft kritische vragen te stellen en weet goed samen te vatten. Dit maakt haar een veelgevraagd spreker in de line-up van Zorgsprekers. Ook weet ze wat er speelt en is ze niet bang om de interactie op te zoeken.

Saskia van Witzenburg en de zorg

Saskia heeft een brede achtergrond in de zorg. Ze heeft het Verpleegkundig Platform in het Erasmus MC opgezet, wat nu de VAR is. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar de VVT sector waar ze veel ervaring heeft opgedaan en overal een graag gezien collega was.

Drive en plezier in de zorg

Sinds 2020 is Saskia van Witzenburg als ondernemer gestart om de zorg nu echt in een positief daglicht te zetten met als missie de zorg weer gezond te krijgen en een motivator te zijn voor de nieuwe leerlingen. Ze wordt veel gevraagd als adviseur op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Vanuit haar innerlijke drive en plezier in de zorg, neemt Saskia je mee hoe de zorg er ook uit kan gaan zien. Vol passie en enthousiasme neemt Saskia je mee op haar avontuur dat 35 jaar geleden begon als klein meisje van 7 jaar tot nu. Haar idool? Hoe kan het ook anders: Florence Nightingale.

Benieuwd wat Saskia voor u kan betekenen? Wij denken graag met u mee. Stuur ons een bericht via jesse@zorgsprekers.nl

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in