Sander Heijne

Sander Heijne deed als journalist voor de Volkskrant en de Correspondent jarenlang onderzoek naar de bureaucratisering van zowel de zorg als andere publieke sectoren die zijn blootgesteld aan marktwerking. Dit onderzoek resulteerde in zijn boek ‘Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u‘.
Sander Heijne, onderzoeker en journalist bij o.a. De Volkskrant en De Correspondent

Topics waar Sander Heijne over spreekt

Sander Heijne spreekt uit ervaring als journalist, interviewer en onderzoeker

Sanders rijke ervaring als journalist, interviewer en onderzoeker maakt hem een sterke inhoudelijke spreker. Daarnaast is Sander ook als dagvoorzitter te boeken via De Zorgsprekers, o.a. door zijn analytisch vermogen, scherpe blik en de kracht om tot de kern van een discussie te komen.

In zijn spreekbeurten zet Sander Heijne aan de hand van aansprekende vergelijkingen met publieke diensten als het spoor, de post en de kinderopvang uiteen waarom marktwerking de zorg eerder duurder en bureaucratischer heeft gemaakt dan goedkoper en efficiënter. Maar hij reikt artsen, verpleegkundigen en zorgbestuurders ook de handvatten aan voor wat ze zelf kunnen doen om het tij te keren.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in