Renske de Bruijne

Renske de Bruine is medeoprichter en CEO van Winq, een online platform voor het ontwikkelen, delen en distribueren van gepersonaliseerde zorginformatie voor patiënten en zorgverleners. Zij werd in 2017 door InspiringFifty benoemd als één van de 50 meest inspirerende vrouwen binnen de technologische sector.
Renske de Bruine is ondernemer en Zorgspreker

Topics waar Renske de Bruine over spreekt

CEO van Winq | Shared Decision Making | Patiëntgerichte zorg

Sinds 2008 is Renske de Bruine werkzaam binnen de IT. Zij heeft veel hands-on ervaring binnen kerngebieden als sales, new business, marketing en technologie. Eén van haar kernkwaliteiten is het faciliteren van professionele IT-services en producten. Sinds 2012 zet Renske zich als zorgondernemer in voor het veranderen en verbeteren van de gezondheidszorg.

Topics Renske de Bruine

Renske is ervan overtuigd dat het verbinden van personen de kwaliteit van leven sterk kan verbeteren.  Op maatschappelijk gebied zet zij zich in door zowel patiënten als zorgverleners op nieuwe manieren aan elkaar te verbinden met behulp van technologie, zoals bijvoorbeeld via haar online platform Winq. Winq is erop gericht om zorgondernemingen te helpen bij het realiseren van écht patiëntgerichte zorg.

Zakelijk gezien is Renske het beste te omschrijven als gepassioneerd, hands-on, klantgericht, toegewijd, uitdagingsgedreven, open-minded en creatief. Haar specialiteiten liggen op de gebieden: Shared Decision Making, Digital Decision Aids, Patient Centered Care, IT-solutions, Business Development, Customer Journeys & Presenting. Voor deze onderwerpen en meer is Renske via De Zorgsprekers te boeken!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in