Niek van den Adel

Hoe geweldig zou het zijn als we elke dag met plezier naar ons werk gaan? Elke dag overladen worden met complimentjes, grote glimlachen en vriendelijke service. Elke dag is een feest, omdat dat juist die extra zorg en aandacht voor de patiënt, collega of bezoeker onze dag goed maakt. Een droom? Ik denk het niet, ik denk dat het mens eigen is, om onze omgeving te beïnvloeden met ons gedrag. Ik denk dat we in staat zijn van elke dag een succes te maken. Ik weet dat wij zelf de keuze moeten maken, niemand anders doet het voor je. En dat is mijn missie! Ik werk dolgraag met mensen en organisaties die weer willen werken aan dat gastvrije gevoel. Weer willen groeien in communicatie en het gastvrije gedrag van medewerkers.
Niek van den Adel is ervaringsdeskundige dwarslaesie en Zorgspreker

Topics waar Niek van den Adel over spreekt

Ervaringsdeskundige | Gastvrijheid en dienstverlening in de zorg

In 2010 verandert er door het ongeluk van Niek van den Adel veel. Hij heb dankzij zijn dwarslaesie geleerd om geluk te mogen ervaren. Elke dag weer, ook als de dag, ondanks 43 pillen, begint met veel pijn. En of het fysieke-, men- tale- of organisatiepijn is, dat maakt niet uit. Leuk is het niet maar je kan ermee dealen als je daarvoor kiest.

Niek van den Adel: Ervaringsdeskundige, dienstverlening en gastvrijheid

Niek doet niets anders dan metaforen en verhalen vertellen. Over super dienstverleners, rare situaties op de werkvloer in de trein en tijdens de lunch. Over oprecht aandacht geven, de utopie van gastvrijheid, over lachen en huilen. Over geluk zit niet in je benen, de omgang met de bezoeker en jouw collega. Over bliepmiepen, de beste dienstverlener ter wereld; Zijn hulphond Joep, over inspiratie en motivatie. Hoe blijven wij nu die super gastvrije dienstverlener in een snel veranderen- de wereld?

Niek van den Adel is een veelgevraagd spreker in binnen– en buitenland. Hij spreekt bevlogen over de gezondheidszorg en maakt daarvan veelal gebruik van zijn eigen ervaringen.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in