Mike van Rijswijk

Meedenker én waarmaker, een innovatie strateeg / futuroloog die jou en je organisatie net die extra stap zal laten zetten. Als Mike zegt dat er eindeloze mogelijkheden zijn dan kun je er gerust vanuit gaan dat hij gelijk heeft. The Boss op het gebied van innovaties, sterker nog, hij kan jou vertellen hoe jij en je organisatie op een flinke voorsprong met de rest kunnen komen. Omdat hij de digitale wereld als zijn broekzak kent beweegt hij zich met gemak tussen al die nieuwe digitale ontwikkelingen door. Hij kan ze voor je ontleden en je duidelijk laten zien wat die ontwikkelingen voor jou kunnen betekenen.
Mike van Rijswijk is meedenker, futuroloog, ondernemer en Zorgspreker

Topics waar Mike van Rijswijk over spreekt

Meedenker | Waarmaker | Innovatiestrateeg | Futuroloog

Geen beren op de weg

Bij Mike van Rijswijk krijg je geen kans om beren op je weg te zien want hij temt ze voordat jij ze ziet. Hij laat de meest ingewikkelde trajecten logisch en eenvoudig lijken, ziet zelfs mogelijkheden in de onmogelijkheden. Negativiteit is tijdverspilling. Als sociale enthousiasteling neemt hij je mee in zijn gedachtewereld die gefocust is op durven en gewoon doen.

Dit alles, in combinatie met de eeuwige liefde voor innovaties, zorgt ervoor dat Mike altijd op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen, hij heeft ze nog net niet in zijn tas. Hij krijgt het altijd weer voor elkaar om met iets verrassends en unieks te komen.

Mike van Rijswijk en ondernemerschap

Op 23-jarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op, anno 2016 heeft hij ook de oprichting van The Innovation Playground, zijn eigen Innovatie club die verschillende start-ups naar de markt brengt, achter zijn naam staan. Een graag geziene consultant tijdens brainstormsessies, veelgevraagd spreker en begeleider van start-ups.

Zakendoen met Mike is niet voor doetjes, durf je te veranderen en ben je bereidt om vol gas vooruit te gaan? Dan staat hij naast je en vooral achter je om je in beweging te houden. Mike weet als geen ander die enorme digitale wereld en de stroom aan innovaties overzichtelijk te maken. Daardoor spot hij altijd de nieuwste innovaties voordat een ander het doet.

Mensen worden robots, robots worden mensen

En met al deze kennis en een eigen kijk in de toekomst als futuroloog heeft Mike in juni 2021 zijn eerste boek uitgebracht “Mensen worden robots, robots worden mensen” waarin hij de samenleving mee neemt hoe de wereld veranderd door de verdere digitalisering. Hierin neemt Mike je op een begrijpbare wijze mee in de complexe Tech wereld. Een boek die door iedereen gelezen moet worden zodat we begrijpen waar onze samenleving naar toe gaat aldus verschillende lezers van het boek.

En naast de erkenning van verschillende lezers is het eerste boek van Mike genomineerd voor het Management boek van het jaar 2022.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in