Mark Lettinga

Mark is een enthousiaste en goedlachse jongeman die zich inzet om de wereld ‘cleaner’ te maken. Hij weet wat verslaving inhoudt omdat hij zelf in 2015 een klinische opname heeft gehad voor zijn cocaïne- en alcoholverslaving. Sinds de opname heeft hij keihard aan zichzelf gewerkt om ‘goed in herstel te komen’. Uiteindelijk heeft hij van zijn probleem zijn beroep weten te maken!
Mark Lettinga Zorgspreker

Addiction Academy | Online programma’s over verslaving en middelengebruik | Trainer & Spreker

Ervaringsdeskundige en trainer

Mark heeft zich destijds omgeschoold richting verslavingszorg en is toen zorgondernemer geworden. Met zijn eigen verslavingszorginstelling en zorgteam van 10 ambulante begeleiders hebben zij honderden mensen in Friesland een nieuw leven weten te bieden. Sinds 2 jaar geeft hij trainingen over middelengebruik en verslaving via zijn Addiction Academy en wordt hij regelmatig gevraagd als spreker.

Vanuit Mark’s ervaringsdeskundigheid, opleidingen en werkervaring binnen de verslavingszorg ontwikkelde hij trainingen als “Hoe ga je om met een verslaafde” en “Verslaving op de werkvloer”. Zijn trainingen zijn SKJ-, Registerplein- en POH-GGZ geaccrediteerd.

Mark Lettinga als spreker

Mark is een bevlogen spreker die het publiek voor zich weet te winnen. Door zijn levenservaringen te verweven in zijn verhaal weet hij moeiteloos te boeien en te inspireren. Uit de reacties van zijn optredens blijkt dat hij een inspirator is voor velen.

Mark Lettinga wordt regelmatig gevraagd als spreker over de volgende onderwerpen:

  • Ondernemen
  • Gedragsverandering;
  • (Intrinsieke) motivatie;
  • Persoonlijk leiderschap;
  • Verslaving

Terug naar het overzicht

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in