Mark Lettinga

Mark is een enthousiaste en goedlachse jongeman die zich inzet om de wereld ‘cleaner’ te maken. Hij weet wat verslaving inhoudt, omdat hij zelf een tijd lang met het probleem heeft geleefd. Echter, vandaag de dag heeft hij zijn nood in een daad om weten te zetten en een manier gevonden om de ziekte verslaving de baas te blijven. Hij is er dan ook trots op dat hij inmiddels meer dan 4 jaar clean is en de kracht heeft gevonden om ook andere mensen te helpen die voor dezelfde uitdagingen staan als hij.
Mark Lettinga is expert verslaving, verslavingszorg en spreekt over doorzettingsvermogen. Ook richtte hij zijn eigen kliniek op en is hij Zorgspreker/.

Verslavingsexpert | Zorgondernemer Clean Verslavingszorg | Trainer & Spreker

Ervaringsdeskundige en zorgondernemer

Mark Lettinga is gelukkig sinds augustus 2015 in herstel. Hij heeft 20 jaar in gebruik gezeten en met der tijd grote problemen gehad met cocaïne, alcohol en cannabis. Inmiddels heeft hij van zijn probleem zijn beroep weten te maken.

Naast bovenstaande is Mark oprichter van www.cleanverslavingszorg.nl. Clean Verslavingszorg is inmiddels een begrip in het noorden van het land en heeft al vele cliënten mogen helpen. Nadat Mark het tij voor zichzelf heeft kunnen keren, heeft hij het zijn missie gemaakt om het taboe op de ziekte ‘verslaving’ te doorbreken en anderen te helpen hun verslaving te overwinnen.

Mark Lettinga als spreker

Mark is een bevlogen spreker die het publiek voor zich weet te winnen. Door zijn levenservaringen te verweven in zijn verhaal weet hij moeiteloos te boeien en te inspireren. Uit de reacties van zijn optredens blijkt dat hij een inspirator is voor velen.

Mark Lettinga wordt regelmatig gevraagd als spreker over de volgende onderwerpen:

  • Gedragsverandering;
  • (Intrinsieke) motivatie;
  • Persoonlijk leiderschap;
  • Verslaving

Terug naar het overzicht

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in