Loes Heijmans-Beek

Loes Heijmans-Beek, zelfstandig ondernemer in de trouwbranche, kreeg op 28 januari 2004 een diagnose die haar leven veranderde: Diabetes type 1. Haar onbezorgde studentenleven veranderde in één klap naar een zo gestructureerd mogelijk leven met prikken, spuiten en koolhydraten tellen. Inmiddels is er veel veranderd. De spuit maakte plaats voor de pomp, het prikken maakte plaats voor de sensor en koolhydraten tellen werd een gewoonte. Onbezorgd is het leven niet meer geworden, uitdagender des te meer.
Loes Heijmans-Beek, ervaringsdeskundige Diabetes type 1

Topics waar Loes Heijmans-Beek over spreekt

Auteur | Spreker | Ervaringsdeskundige Diabetes

Sterke motivatie

Loes Heijmans-Beek ging niet bij de pakken neerzitten en vond een manier om te leven met haar diagnose. Ze volbracht haar studie, zette een eigen bedrijf op, trouwde met de liefde van haar leven en zette een zoon op de wereld. Met humor en doorzettingsvermogen gaat zij de eeuwige strijd met de ziekte aan, om de regie over haar eigen leven te houden.

Schrijven over diabetes

In 2015 kwam haar eerste boek uit ‘Doe mij maar Diabetes’ dat beschrijft hoe het nu écht is om vierentwintig uur per dag te leven met deze ziekte. Op 17 april 2018 is haar tweede boek uitgekomen: ‘Doe mij maar diabetes…en een baby’. In dit boek beschrijft Loes hoe het is om zwanger te zijn én diabetes te hebben. Je volgt haar zwangerschap en bevalling en leest hoe zij het leven ervaart als moeder met diabetes.

Loes Heijmans-Beek: Mogelijkheden

Loes is door haar persoonlijke ervaringen te boeken als spreker over leven met diabetes. Interessant voor zorgverleners, zorginstellingen en iedereen die in het dagelijks leven in meer of mindere mate met de ziekte te maken heeft. Ze kan een aangrijpend verhaal vertellen dat tegelijkertijd sterk motiveert en inspireert.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in