Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is Social Content strateeg en trendwatcher met een focus op Instagram, blogs, vlogs en video. Ze geeft trainingen, presentaties en advies aan bedrijven en instanties die hun doelgroepen en volgers beter willen bereiken.
Kirsten Jassies is auteur, spreker, coach en contentspecialist. Ze is actief voor veel zorgopdrachtgevers en is te boeken via Zorgsprekers

Topics waar Kirsten Jassies over spreekt

Social Content Strateeg met focus op Instagram, blogs, vlogs en video

Auteur, spreker, trainer, trendwatcher

In 2015 schreef Kirsten Jassies in samenwerking met Frankwatching het boek In Beeld met Instagram en in 2018 verscheen haar tweede boek over Instagram: Instaproof, dat inmiddels als meer dan 10.000 keer verkocht is. Ook in de zorg is ze een veel gevraagd spreker en trainer, zo trainde ze al meerdere afdelingen en ambassadeurs van ziekenhuizen (o.a. AMC en Tergooi) en zorginstellingen en sprak ze onder andere op de dag van het werkplezier in de zorg.

Kirsten Jassies, Instaproof. De Zorgsprekers

Terug naar het overzicht

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in