Joris Arts

Joris Arts is al 20 jaar werkzaam in de zorg. Als zorgprofessional, zorgbestuurder, toezichthouder en als zorgondernemer. Rode draad door zijn carrière is het continu zoeken naar manieren om de zorg te verbeteren door enerzijds patiënten te betrekken en anderzijds technologie in te zetten. Hij heeft diverse innovaties geïntroduceerd waarvoor hij onder andere de titel Doctorpreneur van het jaar ontving in 2015. Hij volgde in 2012 en 2013 de Master in Health Administration aan Tias Nimbas.
Joris Arts, specialist Healthcare technologie, Exponential Medicine

Topics waar Joris Arts over spreekt

Doctorpreneur, DiSofa | Healthcare Technologie | Exponential Medicine

Een kijk buiten de deur met Joris Arts

Joris is alumnus van Exponential Medicine, waar hij in 2017 een groep van 15 Nederlandse innovators begeleidde en de vertaling hielp te maken naar de dagelijkse praktijk. Hij doet ditzelfde tegenwoordig ook door innovatietrips in Nederland te organiseren. Met bestuurders, zorgprofessionals, zorgverzekeraars, managers en ondernemers bezoekt hij al dan niet zorggerelateerde organisaties en instellingen die innovatief en inspirerend zijn.

Hij schrijft hier ook regelmatig blogs over met als thema ‘Wat de zorg kan leren van…’ Zo destilleert hij lessen voor de zorg door in gesprek te gaan met bedrijven zoals De Efteling, IKEA, easyJet, War Child en meer.

DiSofa Online Therapie

Een van zijn laatste initiatieven is de oprichting van DiSofa, een 100% online basis-GGZ instelling onder de vleugels van GGZ Noord-Holland-Noord als oplossing voor wachtlijsten én serviceverbetering naar cliënten én zorgverleners.

Joris bekleedt diverse bestuurs- en toezichtsfuncties en heeft zitting in de redactieraad van ICT&Health. Hij heeft lezingen gehouden, workshops gegeven en is dagvoorzitter geweest voor onder andere Nyenrode, NRC-Live, ICT&Health, Zorgvisie, Skipr, Smarthealth, Zorg&ICT, VWS en Games for Health. Daarnaast heeft hij ook opdrachten gedaan voor diverse ziekenhuizen, huisartsengroepen, GGZ-instellingen en VG-instellingen.

Voeg ervaring en vakkennis toe aan uw evenement met Joris Arts: boek nu via De Zorgsprekers of neem contact op voor mogelijkheden!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in