Heleen van Royen

Heleen van Royen is met name bekend als auteur van bestsellers zoals De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht en de Ontsnapping. Toen in 2015 bij haar moeder beginnende dementie werd geconstateerd zocht Heleen een manier om dit proces vast te leggen, schrijven was geen optie want dan zou ze minder bij haar moeder kunnen zijn.
Heleen van Royen is Zorgspreker

Topics waar Heleen van Royen over spreekt

Auteur | Spreker | Ervaringsdeskundige Dementie

Het werd een film, in 2017 uitgebracht onder de titel “Het doet zo zeer”. Heleen van Royen heeft aan de hand van exclusieve clips uit deze film een presentatie samengesteld. Waar liep Heleen tegen aan toen geconstateerd werd dat haar moeder niet meer op zichzelf kon wonen? Hoe heeft zij de zorg ervaren tijdens dit traject? En hoe gaat het nu met haar moeder? De presentatie gaat, op een emotionele maar ook realistische en grappige wijze, over de ervaring als kind met een ouder met dementie, de langzaam omkerende rol van kind en moeder, maar vooral over liefde en zorg voor elkaar.

Heleen van Royen: Ervaringsdeskundige

Door de, inmiddels jarenlange, intense samenwerking met artsen, case managers en andere zorgbegeleiders, kan Heleen met recht spreken als ervaringsdeskundige met betrekking tot ouderen met dementie in de zorg.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in