Diana van Stijn

Diana van Stijn heeft een ongebruikelijk portfolio, zij is arts, oprichter van medisch platform MedNed, ex-topsporter en momenteel in de afrondende fase van haar promotietraject waar zij onderzoek doet naar een zeldzame kinderziekte. Haar onderzoek verwierf met name bekendheid tijdens de COVID-19 pandemie, toen er zich plotseling meerdere kinderen met deze zeldzame ziekte presenteerden na infectie met het Coronavirus.
Diana van Stijn is arts, oprichter van MedNed en Zorgspreker over inclusie, zorginnovatie en topsport.

Topics waar Diana van Stijn over spreekt

Arts | Ex-topsporter | Oprichter MedNed

Zorg en topsport

Haar bijzondere carrièrepad heeft Diana verschillende inzichten gegeven binnen de zorg. Met name heeft de topsport haar laten zien hoe belangrijk het is om op elkaar ingespeeld te zijn en dat mentorschap een “key feature” is om het beste uit iemand te halen. Ook heeft de topsport haar geleerd dat autonomie cruciaal is voor goede omgang met stress.

De zorg inclusief maken

Diana van Stijn is dan ook overtuigd dat door de zorg inclusief te maken voor de patiënten er betere zorg geleverd kan worden. Deze overtuiging heeft ertoe geleid dat zij een medisch platform heeft opgericht voor medische educatie, uitwisseling van medische kennis en samenwerking in de zorg. Diana is een echte allround ontwikkelde arts, haar kracht ligt in het empathisch verbinden van mensen van verschillende achtergronden.

Voor meer informatie, zie:  https://beacons.page/dvanstijn

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in