Céline Mollink

Op haar 27e kreeg Céline haar diagnose autisme. Het gaf opluchting maar tegelijkertijd veel onduidelijkheid. Hoe nu verder? Céline is zich verder gaan verdiepen en specialiseren in de wereld van autisme. Wat is het nu precies, hoe kun je het herkennen, maar belangrijker nog; hoe ga je ermee om, hoe kom je tot ontwikkeling en hoe benut je iemands krachten?
Céline Mollink is psycholoog, orthopedagoog, autisme coach en ervaringsdeskundige. Daarnaast is ze uiteraard ook Zorgspreker!

Topics waar Céline Mollink over spreekt

Psycholoog | Orthopedagoog | Autisme coach | Ervaringsdeskundige | Trainer

Céline Mollink is psychologe, orthopedagoog, autisme coach, trainer en ervaringsdeskundige. Naast haar werkzaamheden in de specialistische GGZ, waar zij mensen met autisme en/of ADHD diagnosticeert en behandelt, kreeg zij in 2019 het idee om te starten met AutismeKRACHT.

Autisme coaching, lezingen en webinars

Met AutismeKRACHT focust Céline zich op de ontwikkeling van een individu, het vinden van erkenning en herkenning bij anderen, het creëren van balans en stabiliteit en het doorbreken van stigma rondom autisme (ook bij vrouwen). Dit doet zij in de vorm van individuele coaching, (online) groepsbijeenkomsten, psycho-educatie, training, lezingen en tegenwoordig ook webinars.

In haar verhaal spreekt Céline over autisme vanuit haar eigen ervaring en koppelt ze dit aan theorie en praktijk. Wat is het nu eigenlijk precies, hoe herken je het (zowel bij mannen als bij vrouwen) en hoe sluit je het beste aan als omgeving, hulpverlener of werkgever etcetera. Tevens kan Céline haar lezingen/presentaties aan laten sluiten op de vraag van de opdrachtgever.

Céline Mollink: KRACHTplanner

Naast het volbrengen van haar sociale missie met AutismeKRACHT heeft Céline een (KRACHT)planner ontwikkeld die veelvuldig wordt verkocht aan de doelgroep en ondersteuning biedt bij het creëren van structuur en overzicht. Lees er meer over, of bestel één van de planners via de website van Céline Mollink.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in