Casper Smeets

Casper Smeets heeft 10 jaar ervaring als entrepreneur en intrapreneur. Deze ervaring gebruikt hij om bij health startups en zorgpioniers innovaties sneller te laten schalen. In zijn rol bij Rockstart heeft hij met eigen ogen gezien hoe moeilijk het is om innovaties in de zorg te versnellen, maar ook hoe je innovaties succesvol kan implementeren. De principes die hij toepast bij het accelereren van 20 health startups deelt hij graag in zijn keynotes.
Casper Smeets, programmadirecteur Digital Health en expert op het gebied van digitale zorg, startups, scale ups. Zorgsprekers

Ecosystem Directeur Digital Health | Entrepeneur | Intrapeneur

Zorginnovatie & Dutch Digital Health Challenge

Naast zijn rol als Ecosystem Director verzorgt Casper Smeets ook workshops en coaching voor zorgbestuurders en zorgpioneers om de scouting en implementatie van zorg innovaties verder te professionaliseren. Om het Nederlandstalige digital health ecosysteem verder te versterken is hij o.a mede-initiatiefnemer van de Dutch Digital Health Challenge en de Inspire Summit.

Topics Casper Smeets

Door zijn uitgebreide ervaring is Casper bij uitstek geschikt als spreker op de onderwerpen Digital Health, innovatiestrategie en implementatie, bij evenementen binnen én buiten de zorg. Hij heeft de kracht om dit op inspirerende wijze over te brengen naar een breed publiek, door zijn jarenlange ervaring met spreken. Haal ook alles uit uw evenement en boek Casper nu via de Zorgsprekers!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in