Bertalan Meskó

Dr. Bertalan Meskó is momenteel directeur van The Medical Futurist Institute, waarmee hij analyseert hoe toekomstige technologie tot een realiteit gemaakt kan worden binnen de gezondheidszorg en de medicijnenwereld. Hij heeft een PhD in genomics en is Amazon Top 100 auteur. Ook is hij professor aan de Semmelweis Medical School in Budapest, Hongarije. Bertalan is expert op het gebied van Healthcare Technology.
Dr. Bertalan Meskó, medical futurist Healthcare Technology specialist en Zorgspreker

Topics waar Bertalan Meskó over spreekt

The Medical Futurist Institute | Amazon Top 100 auteur | Healthcare Technology

Healthcare Technology

Met meer dan 500+ presentaties en lezingen bij o.a. de universiteiten van Harvard, Stanford, Yale, het Singularity University Futuremed bij de NASA Ames campus en bedrijven binnen de top 10 grootste farmaceutische organisaties is Bertalan Meskó wereldwijd één van de topsprekers op het gebied van Healthcare Technology.

Bertalan Meskó: Publicaties

Dr. Bertalan Meskó is door vele hoogstaande organisaties gepubliceerd, zoals bijvoorbeeld CNN, The World Health Organization, National Geographic, Forbes, TIME Magazine, BBC en The New York Times. Hij brengt via medicalfuturist.com frequent publicaties uit.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in