Annemarieke Driessen

Op haar 24ste was Annemarieke Driessen in de bloei van haar leven. Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Uit het niets werd zij geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Een onvoorziene factor die ervoor heeft gezorgd dat de koers van haar leven ingrijpend veranderde.
Annemarieke Driessen is Zorgspreker

Topics waar Annemarieke Driessen over spreekt

De gevolgen van een dwarslaesie

Annemarieke Driessen heeft niet zich laten kleinhouden door deze vaak levensbepalende gebeurtenis. Het heeft haar sterker gemaakt en vandaag de dag gebruikt ze haar verhaal om anderen sterker te maken. Ze weet hoe een 180-graden-verandering voelt en weet wat hard werken aan jezelf (zowel fysiek als mentaal) betekent. Daarnaast is Annemarieke nog steeds ondernemer, sinds haar dwarslaesie wel met een diepere missie: Mensen en organisaties raken, inspireren en motiveren met haar kennis en ervaring.

Een inspirerend verhaal

Met Annemarieke brengt u een inspirerend verhaal naar uw podium. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet zij mensen in beweging. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het geven van lezingen binnen organisaties in de gezondheidszorg, dienstverlening en het bedrijfsleven.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in