Anne-Miek Vroom

Anne-Miek Vroom, medisch socioloog, is een toegewijde en inspirerende spreker en ervaringsdeskundige die haar zorgkennis en ervaring met patiënten optimaal inzet. Door haar rijke ervaring als senior consultant binnen de gezondheidszorg is zij op dit moment een veelgevraagd spreker bij evenementen binnen én buiten de zorg. Als oprichter en directeur van Stichting IKONE is haar doel om de kwaliteit van zorg te verhogen door samenwerkingen tussen patiënten en de zorgsector te promoten en te faciliteren.
Anne-Miek Vroom, Zorgspreker

Medisch socioloog | Consultant & oprichter Stichting IKONE

Anne-Miek ondersteunt zorgorganisaties, beleidsmakers en innovators om patiënten in hun kracht te zetten, o.a. door middel van patiënt journeys, focusgroepen en onderzoek- en consultancywerk. Daarnaast ontwikkelt en ontwerpt Stichting IKONE verschillende soorten innovaties voor de gezondheidszorg.

Over Anne-Miek Vroom

Ze is een veelzijdige medisch socioloog die, met passie, op een evenwichtig kritische en positief opbouwende werkwijze, bijdraagt aan uw project, congres, beleidsontwikkeling of organisatie. Vanuit een unieke achtergrond als wetenschapper en ervaringsdeskundige in zorg en welzijn kan zij bijdragen als senior consultant, projectleider of spreker.

Bruggen slaan tussen mensen met patiëntervaring en de zorgsector vind Anne-Miek geweldig. Ze staat erom bekend om creatieve innovatieve ideeën en (wetenschappelijk) inhoudelijke vraagstukken samen te brengen en heeft daarbij oog voor alle betrokkenen. Ze schroomt niet om haar sterke netwerk binnen zorg(innovatie) en welzijn in te zetten om tot een zo waardevol mogelijk resultaat te komen.

Onderwerpen en filosoferen

Kwetsbare onderwerpen gaat ze niet uit de weg. In haar vrije tijd filosofeert ze graag over het leven en maatschappelijke en/of ethische vraagstukken.

Anne-Miek Vroom is een snelle denker en kan gemakkelijk aansluiten op de unieke vraag van de opdrachtgever. Welke werkzaamheden zij ook uitvoert, centraal staat: de kracht van het verhaal, een inhoudelijk sterke bijdrage, samenwerking op basis van verbinding, vertrouwen en het daadwerkelijk neerzetten van een passend resultaat.

Specialismen:

* Consultant
* Projectleider
* Beleidsadviseur
* Keynote speaker
* Workshops

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in