Anne Kien

Anne Kien is ondernemer (Flevolands zakenvrouw van het jaar in 2012), auteur, trainer met expertise op het gebied van Epilepsie. Zij heeft een diepgewortelde passie voor menselijk gedrag, die haar motiveert om zich te blijven inzetten voor de zorg. Toen haar zoon door een virusinfectie tijdens de zwangerschap (Cytomegalovirus) gehandicapt bleek, realiseerde ze zich hoe belangrijk het is om naar de zon te blijven kijken. Aanpassen, bijstellen, herstructuren én genieten wanneer het leven anders loopt dan… anders. Van haar levensinstelling, waar beperkingen als vanzelf tot mogelijkheden worden omgetoverd, willen we allemaal wel een portie hebben.
Anne Kien, auteur, ervaringsdeskundige van een kind met complexe zorgvraag en Zorgspreker

Trainer | Auteur | Ambassadeur Epilepsiefonds

Ambassadeur Epilepsiefonds

Anne Kien heeft zich al meerdere malen op professioneel gebied van onschatbare waarde getoond voor het Epilepsiefonds. In haar rol van trainer wist ze het team vorig jaar juni nader tot elkaar te brengen en prikkelde ze ons een vraagstuk van andere kanten te belichten zonder daarbij haar en onze scherpte te verliezen. Op onze regiocoördinatorendag op 12 oktober afgelopen jaar vroegen we haar te spreken als ervaringsdeskundige. Ook hier waren de reacties laaiend enthousiast en liet Anne zelfs een aantal genodigden een traantje wegpinken. Kortom, Anne is van vele markten thuis!

Een indrukwekkend verhaal

Anne is in staat om met humor én de kracht van een intens verhaal (haar zoons linkerhersenhelft is uitgezet in 2016) inzicht te geven in het universele proces van keuzes maken. Anne in actie zien? Bekijk haar TEDxTalk of de videoregistratie van de lancering ‘Verder met de helft’ i.s.m. met het Epilepsiefonds en het Wilhelmina
Kinderziekenhuis.

Mogelijke onderwerpen Anne Kien

Anne kan bij u komen spreken over een breed scala aan onderwerpen, waaronder:
• Kansen zien
• Epilepsie (chirurgie)
• (Zorg)Intensieve kinderen
• Keuzes maken
• Positiviteit

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in