Tommie Niessen

Tommie Niessen is verpleegkundige, schrijver en blogger van alles wat de zorg mooi maakt. Hij schrijft stukjes en maakt video’s over zijn werk in de zorg. In zijn ogen verdient de zorg meer waardering en liefde dan het op dit moment krijgt, daarom schrijft hij veel over zijn werk in de zorg, over wat hij meemaakt op dagelijkse basis en wat hij ervaart met de mensen die hij helpt. Op 18-jarige leeftijd wilde Tommie eigenlijk stoppen met school, en toen hij een studietest moest doen kwamen zorg en welzijn helemaal onderaan de lijst te staan. De top drie bestond uit techniek, tuinbouw en werken bij defensie. Tommie is uiteindelijk in de zorg begonnen met werken toen zijn moeder hem na drie keer stoppen met een opleiding, werk bij een callcenter, een magazijn en een winkel vroeg of het toch niet wat voor hem zou zijn.
Tommie Niessen is verpleegkundige en spreekt over motivatie, verpleegkundig leiderschap, werkplezier. Hij is Zorgspreker.

ZZP’er in de zorg | Verpleegkundige | Schrijver & blogger | Moderator

Inspiratie & werk als verpleegkundige

Eenmaal in de zorg maakt Tommie Niessen dagelijks mooie, en ook minder mooie momenten mee. Voor anderen zorgen is een prachtig vak, maar het is niet altijd gemakkelijk. Voorbeelden zijn dat er vaak te weinig tijd is om aan de mensen te geven, dat er veel administratie bij komt kijken en dat het geen goedbetaalde baan is. Terwijl werken in deze tak van de zorg juist zo veel betekenis heeft en geeft.

Tommie is ondanks zijn relatief lage leeftijd al een bron van inspiratie voor mensen binnen de zorg, maar ook zeker voor de jongeren die misschien overwegen om in de zorg te gaan. Hij spreekt met zijn werk een brede doelgroep aan om te helpen het imago van de zorg in de lift te brengen. Het mooie hierbij is dat hij jaren geleden nooit had gedacht dat hij in de zorg zou gaan werken. Het sprak hem niet aan, leek hem totaal niet stoer en hij dacht dat je de hele dag mensen zou moeten wassen. Sinds hij actief is in de zorg is dit allemaal veranderd, en zo kwam zijn wens om het imago van de zorg te verbeteren geleidelijk tot bloei.

Tommie Niessen als spreker

Op social media heeft Tommie in korte tijd een grote achterban opgebouwd, door zijn persoonlijke aanpak en de mooie content die hij maakt. Deze factoren, samen met zijn grote bereik maken Tommie een ideale spreker voor publieken in alle lagen van de zorg, maar ook in andere branches waarbij persoonlijke aandacht en nieuwe media een rol spelen. Vol passie en enthousiasme kan hij anderen inspireren met een persoonlijk verhaal vol verrassende ervaringen uit eerste hand.

Boek: Tommie in de Zorg

Deze week (10 september 2018) is het debuutboek van Tommie uitgekomen: Tommie in de zorg. Het boek bevat o.a. treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Het boek is te bestellen via de website van Tommie.

Tommie is exclusief via De Zorgsprekers te boeken, neem contact op voor de mogelijkheden!

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in