Ruben de Neef

Ruben de Neef is e-health specialist bij Luscii, alumnus van het ontwikkeltraject Talent for Care. Hij zet zich met deze projecten actief in voor een toekomst waarin zorg op de beste plaats en tijd wordt geleverd, gepersonaliseerd naar de wensen van de patiënt. Maar wat betekent die verandering voor zorgorganisaties en de professionals die erin werken? Met zijn ervaring met implementatie en productontwikkeling van eHealth deelt hij de belangrijkste lessen om succesvol met digitale zorg aan de slag te gaan.
Ruben de Neef, e-health specialist bij Luscii en lid Jonge Zorgdenktank

e-Health specialist bij Luscii & lid Jonge Zorgdenktank

Fris gezicht als dagvoorzitter

Ruben de Neef trekt het land in als een fris gezicht in het veld van trainers en dagvoorzitters. Onbevangen nodigt hij zichzelf en anderen uit steeds iets nieuws te proberen. Hij kenmerkt zich door zijn nieuwsgierigheid en toont graag waardering. Met lef en enthousiasme weet hij ieder publiek te prikkelen.

Ruben de Neef komt bij u spreken over e-health, of over:

  • De toekomst van de zorg
  • Digitalisering van zorg
  • Impactvolle implementatie

Ruben spreekt in het Nederlands en in het Engels.

Testimonial:

“Ik heb een optreden van Ruben bijgewoond. Heel professioneel: hij neemt de mensen voor zich in, creëert ruimte voor de boodschap, denkt echt mee, doseert heel goed, gelooft in wat hij zegt, past de kneepjes van het vak heel natuurlijk toe.”

Gerelateerde spreker (en collega bij Luscii): Daan Dohmen.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in