Laurien Verstraten

Mr. Laurien Verstraten (30 maart 1985) is een Nederlandse presentatrice, bekend van tv programma’s op RTL en SBS op het gebied van gezondheid. Daarnaast is zij juriste, afgestudeerd in het privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam.
Laurien Verstraten, TV-presentatrice en specialist gezondheid & voeding

Topics waar Laurien Verstraten over spreekt

Presentatrice | Dagvoorzitter | Ambassadeur Sikkelcelfonds | RTLZ Businessfacts

De rode draad: Gezondheid

De programma’s van Laurien kennen veelal een medisch tintje, of een connectie met gezondheid. Zo presenteerde ze o.a. het RTL4 programma Mij Een Zorg! dat was gericht op de zorg. Ook was ze jarenlang te zien in het zondagochtend programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid op RTL4, waar gezonde voeding en beweging centraal stonden.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Mede voor haar werk vindt Laurien het erg belangrijk om fit te zijn en is zij regelmatig te vinden in de gym. “Goede voeding en beweging zijn essentieel. Je hebt maar een lichaam, daar moet je het mee doen. Wees er dus vooral zuinig op!” Onlangs reikte Laurien dan ook het nieuwste voedingsboek van Albert Heijn uit, met de meest gezonde recepten. Laurien is tevens het vaste gezicht voor de Medifacts commercials die dagelijks op tv te zien zijn, een verpersoonlijking van de farmaceutische industrie.

Inzet voor het Sikkelcelfonds

Als ambassadrice van het Sikkelcelfonds zet zij zich in voor kinderen en volwassenen met Sikkelcelziekte. Ook presenteerde zij menig benefietdiner voor o.a. Make a Wish en het KWF. In het RTLZ programma Businesstips ontvangt Laurien gasten uit het bedrijfsleven aan tafel die ze het hemd van het lijf vraagt.

Laurien is via De Zorgsprekers te boeken als presentatrice en dagvoorzitter, op de onderwerpen gezondheid, voeding en gezondheidszorg.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in