Jorrit Ebben

Jorrit Ebben, de Innovatie Alchemist, is een specialist op het gebied van innovatie in de gezondheidszorg. Hij is opgeleid als apotheker in Utrecht en heeft daarna nog bedrijfskunde aan Nyenrode gedaan. Hij heeft 10 jaar ervaring in de farmaceutische industrie (klinisch onderzoek en sales & marketing). Al in 2011 ontwikkelde hij daar samen met patiënten en zorgprofessionals een app om mensen met epilepsie in staat te stellen controle te krijgen over hun aandoening. In 2016 is de functionaliteit van de app opgenomen in de nu beschikbare MedApp.
Jorrit Ebben: Spreker, dagvoorzitter en specialist innovatie binnen de gezondheidszorg

Topics waar Jorrit Ebben over spreekt

Innovatiespecialist | CSIO Academy Het Dorp | Dagvoorzitter, moderator & spreker

Innovatie en groei

In 2013 heeft Jorrit Ebben een switch gemaakt naar technologie en innovatie in de langdurige zorg, een groeiende markt waar nog veel vernieuwing nodig is. Dit doet hij in nauwe samenwerking met patiënten, zorgprofessionals, ondernemers, universiteiten en de overheid. Bij Siza, bekend van Het Dorp, is hij verantwoordelijk voor de digitale transformatie en innovatie.

Uitdagende kijk op de toekomst

Als alumnus van Singularity University en MIT heeft hij een heldere en uitdagende kijk op de toekomst van de langdurende zorg, die volgens hem beter en goedkoper kan, gewerkt vanuit het perspectief van de patiënt. Het voedt ook sterk zijn werk als mede-oprichter en Chief Strategy & Innovation Officer van Academy Het Dorp. Academy Het Dorp is een van de eerste R&D organisaties in de langdurende zorg die voor bedrijven, kennisinstellingen én zorgorganisaties toegankelijk is voor begeleiding van innovatie. Samen met ervaringsdeskundigen wel te verstaan.

Jorrit Ebben: Interactieve, inhoudelijke gespreksleider

Zijn CV sluit af met nevenfuncties bij Rockstart als coach van start-ups, bij Health Innovation School als coach van nieuwe innovators in de zorg en bij CZ in de Ledenraad. En daarmee voor u en uw publiek een interactieve, kritische en ook zeer inhoudelijke gespreksleider, verteller of presentator.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in