Annemieke Korver

Annemieke Korver is docent Verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht, klinisch gezondheidswetenschapper en social media expert. Daarnaast is zij spreker en dagvoorzitter. Annemieke richt zich op de missie ‘van zorg & ziekte naar gezondheid & gedrag’ waarbij zij de rol en positie van verpleegkundigen in beeld brengt.
Annemieke Korver is expert op de gebieden verpleegkundig leiderschap, social media, vloggen, bloggen en daarnaast te boeken als Zorgspreker of dagvoorzitter.

Docent Verpleegkunde | Onderzoeker | Spreker

Studie en ervaring binnen de verpleegkunde

In 2014 behaalde Annemieke Korver haar master klinische gezondheidswetenschappen / verplegingswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Na diverse jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt in de Geestelijke Gezondheidszorg en de Jeugdgezondheidszorg heeft zij de overstap gemaakt naar het onderwijs. Vanuit haar baan als Hogeschooldocent Verpleegkunde legt zij de verbinding tussen praktijk, onderzoek en onderwijs.

Vloggen, bloggen en de inzet van social media

Een voorbeeld hiervan is het gesubsidieerde onderzoeksproject wat zij is gestart naar de invloed van vloggen als middel om bewustwording en verandering in gezond gedrag bij jongeren te stimuleren. Annemieke is een expert op het gebied van social media inzetten in de gezondheidszorg en laat zien hoe je jezelf als verpleegkundige en het verpleegkundig vak kunt profileren, positioneren en professionaliseren. Annemieke is te omschrijven als ondernemend, toegewijd, uitdaging gedreven en leergierig. Lees meer via LinkedIn.

Annemieke Korver: Specialismen als spreker

– Verpleegkundig leiderschap
– Social media, bloggen & vloggen

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in