André Rouvoet

André Rouvoet (Hilversum, 4 januari 1962) is een Nederlandse bestuurder en voormalig politicus. Hij was voorheen vice-premier en minister van Jeugd en Gezin, minister van OCW en fractievoorzitter van de ChristenUnie. Meest recent was hij voorzitter van de branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland. Inmiddels is André voorzitter van GGD GHOR Nederland, de vereniging van alle GGD’en en GHOR bureaus in Nederland.
André Rouvoet is een Nederlandse (zorg)bestuurder en voormalig politicus van de ChristenUnie. Op dit moment is hij actief bij GGD GHOR en is hij via Zorgsprekers te boeken als ervaren spreker en dagvoorzitter.

Topics waar André Rouvoet over spreekt

Voorzitter GGD GHOR Nederland | Oud-minister Jeugd en Gezin

André Rouvoet in de politiek & voorzitterschap Zorgverzekeraars Nederland

In het kabinet-Balkenende IV was hij minister voor Jeugd en Gezin en vicepremier. Op 23 februari 2010, na de val van dit kabinet, werd André Rouvoet als demissionair minister tevens benoemd tot minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, tot 14 oktober 2010. Eerder was hij namens de ChristenUnie en de RPF lid van de Tweede Kamer. Op 29 april 2011 kondigde hij zijn vertrek uit de politiek aan en op 14 mei nam zijn partij afscheid van Rouvoet. Sinds 1 februari 2012 was hij voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland.

André is via De Zorgsprekers te boeken als dagvoorzitter voor uw zorggerelateerde congres, lezing of evenement naar keuze. Met André gaat u voor een gerenommeerde naam die op een aansprekende manier kan engageren.

Soortgelijke sprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen iedere maand een informatieve nieuwsbrief over al onze sprekers en events. In de nieuwsbrief bieden we ook vaak leuke acties!

Schrijf je hiernaast in om op de hoogte blijven van alle updates.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf
Ons website maakt gebruik van Cookies.

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in