De juiste spreker, dagvoorzitter, moderator, voice-over of podcast voor jouw evenement.

Ontdek alle Zorgsprekers

Van wetenschappers tot (oud)topsporters, van BN’ers tot ervaringsdeskundigen. Zorgsprekers heeft een breed aanbod. Iedere spreker brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek, binnen de rol die u zoekt.

Hot topics in de zorg

Met meer dan 80 sprekers en meerdere onderwerpen per persoon biedt Zorgsprekers een grote diversiteit. Klik hieronder op één van de topics om de sprekers binnen dit specifieke vakgebied te vinden.

De zorg altijd centraal.

Bij Zorgsprekers staat de zorg altijd centraal, en daarmee dus ook de sprekers die wij vertegenwoordigen. Benieuwd wat de sprekers zoal bezighoudt?

Hoor het via de podcastserie van Zorgsprekers, met als tafelheer oprichter Patrick van der Schaaf.

Dit zeggen onze partners

Dankzij De Zorgsprekers hebben we mooi event kunnen hosten voor 150 zorgprofessionals. Er werd bij elke stap meegedacht en de suggesties waren raak. Erg fijn! Dankjewel!

Eventmanager,
HQ-Staffing

Aanmelden als zorgspreker?

De Zorgsprekers legt de nadruk op het bieden van kwalitatieve en relevante inhoud, door middel van een groeiend aanbod aan sprekers van topniveau. De verbindende factor is daarbij altijd de connectie met de zorg. 

Om deze kwaliteit te waarborgen biedt De Zorgsprekers al haar sprekers naar wens actieve ondersteuning op het gebied van vorm en inhoud, zodat zij de best mogelijke performance kunnen (blijven) bieden.

Zorgspreker boeken

Selecteer de gewenste spreker, vul de datum en je contactgegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en je z.s.m. informeren over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten.

Wie wil je boeken?
Wanneer wil je de spreker boeken?
Hoe kunnen we je bereiken?
Eventuele informatie vooraf

Aanmelden als Zorgspreker?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij De Zorgsprekers! Wij zijn in ieder geval al enthousiast. Vul het formulier in en we komen bij je terug:

Vul je contactgegevens in
Ons website maakt gebruik van Cookies.